Hofgårdsvallen
5 september 2015
15:30

Referat: Sävsjö FF - Hjältevads Mariannelunds IS

Matchdags i Sävsjö, vi inleder matchen starkt och gör två snabba mål och leder därmed med 0-2 efter ca 10 minuter. Därefter tappar vi lite av vår grundplan och spelet är lite svajigt, grabbarna peppar igång varandra igen och precis innan paus petar vi in 0-3. Spelet är stundvis som tagen ur handboken, många fina passningskombinationer och fint samspel.
I slutet av halvleken börjar det regna och regnet håller i sig resten av matchen detta gör planen svårspelad då bollen antingen sticker iväg eller stannar upp i en vattenpöl. Vi fortsätter dock med det fina spelet och får även in 0-4. Det var en rolig och trevlig match trots förutsättningarna, det roligaste är att vi hade fyra olika målskyttar och att vi skapar otroligt många fler chanser än de vi gör mål på. Bra kämpat killar!